Select Page

Nu är det snart dags för våra populära doftevent på mysiga Galleri Pictor i Munka Ljungby. Under en helg i november fyller vi galleriet med underbara dofter i form av fantastiska tvålar, rumsdofter, doftljus, såpor och tvättmedel, allt från Florens och av mycket hög kvalité samt förpackat i vackra askar och flaskor.

 

Galleriets väggar är som alltid välfyllda och just den här helgen extra vackra med motiv som anknyter till växtvärlden. Vi bjuder på förfriskningar och kl 12.30 båda dagarna presenterar Christina Högardh-Ihr dofterna tillsammans med ett föredrag om doftande och återblommande rosor. Fri entré!

Varmt Välkomna!

Plats; Galleri Pictor, Storgatan 25, Munka Ljungby.

Tid; Lördag 18/11 och söndag 19/11 11.00 – 15.00.

Kontakt; Christina Högardh-Ihr, 0707 – 28 68 43, christina@artflowerphoto.se.