Select Page

Vi har varit i Florens och tjuvstartat våren med att besöka underbara trädgårdar och känna dofter av tidigt blommande kinesiska rosor, azaleor, citronträdens blommor och frukter och alla underbara blåregnsskyar som blommade som mest intensivt när vi var där. Vi besökte också flera av de fantastiska tvål- och parfymfirmor som finns i staden och som av tradition tillverkat väldoft från växter sedan flera hundra år tillbaka.

Den 19 – 21/5 tar vi med oss rosor & tvålar till Margretetorps Trädgårdsmässa utanför Ängelholm. Vi dukar upp en doftande monter och Christina Högardh-Ihr, trädgårdsförfattare och rosexpert håller föredrag från scenen under rubriken ” Blommig, kryddig, fruktig, rosig, rusig, liten dofthistoria för trädgårdsälskaren. Varmt Välkomna!

 http://www.margretetorpsmassan.se/christina-hogardh-ihr-2/